3.000 Έλληνες Αξιόπιστοι Νόμιμοι Τεχνικοί - 73 Ειδικότητες 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα από το 1992 - Φτάνουμε Αμέσως Πάντα και σας Φτιάχνουμε τα Πάντα - Για να γνωρίζετε ποιόν Τεχνικό Βάζετε στο Σπίτι και την Επιχείρησή σας

Μάρμαρα

  Να Θυμάστε ... γιά Κάθε Τεχνική Περίπτωση ... 18 19 20 (Πανελλαδική Αστική Κλήση)

Το Τμήμα Δαπέδων της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, απαρτίζεται από Έμπειρους και Αξιόπιστους Επαγγελματίες Τεχνικούς και αναλαμβάνει την τοποθέτηση μαρμάρων, μωσαϊκών, γρανιτών και πλακιδίων.

Η Διαχρονικότητα του Μαρμάρου στην Ελλάδα και η απαράμιλλη αισθητική του, το κατατάσσουν νούμερο 1 αριστοκρατική επιλογή, όχι μόνο για την επίστρωση δαπέδων αλλά και πολλών άλλων επιφανειών. Το Μάρμαρο ήταν και είναι το σύμβολο της πολυτέλειας και της αντοχής στον χρόνο. 

Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που επηρεάζεται άμεσα από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Για το λόγο αυτό, η επανεπεξεργασία του γίνεται επιβεβλημένη. 

Το Τμήμα Ειδικών Επεξεργασιών της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ Διαμαντομηχανές τελευταίας τεχνολογίας. Με την μέθοδο της Κρυσταλλοποίησης, Χωρίς Σκόνες και Χωρίς Χρήση Χημικών, επιτυγχάνεται η αφαίρεση της ανώτερης στοιβάδας του μαρμάρου, η οποία έχει επηρεαστεί από κάθε είδους ρύπανση και έχει πάχος λιγότερο από 1 χιλιοστό. Με την Κρυσταλλοποίηση η επιφάνεια του μαρμάρου αποκτά μοναδική Λάμψη, που διαρκεί χρόνια, χωρίς να δημιουργείται κρούστα ή φίλμ και φυσικά δεν επηρεάζει την διαπνοή του δομικού υλικού.

 

 

  1. Επικοινωνήστε 24 ώρες, 365 ημέρες το χρόνο στο 18 19 20 (πανελλαδική αστική κλήση) και πείτε μας τι θέλετε να φτιάξετε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

  2. Εντός 20 λεπτών, ο κατάλληλος τεχνικός για την εργασία, θα επικοινωνήσει μαζί σας για το Ραντεβού και τον καθορισμό του Κόστους.

  3. Λόγω της πληθώρας και της ιδιαιτερότητας των τεχνικών εργασιών, όπου δεν έχει ορισθεί και αναρτηθεί το κόστος της εργασίας που θέλετε να πραγματοποιήσετε, οι τεχνικοί μας, κατόπιν επισκέψεως ή και τηλεφωνικά, θα σας ενημερώσουν αμέσως.

  4. Με χρήση Πιστωτικών και Χρεωστικών της Eurobank, ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Επιστροφή 24% στην αμοιβή των τεχνικών μας. Από το πρόγραμμα Επιστροφή εξαιρούνται τα προϊόντα και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

 


 

 √  Να Θυμάστε ότι ... η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

  1. Είναι η Πρώτη Συνεργατική Επιχείρηση, ο Μοναδικός Οργανισμός Αξιολόγησης των Τεχνικών και λειτουργεί 100% για την Προστασία των Καταναλωτών, από το 1992.

  2. Προσφέρει εργασία σε 3.000 Επιλεγμένους, Νόμιμους, Αξιόπιστους, Έλληνες Επαγγελματίες Τεχνικούς.

  3. Εξυπηρετεί 24 ώρες, όλες τις Επισκευές, τις Κατασκευές, Συντηρήσεις και Ανακαινίσεις.

  4. Έχει Τιμηθεί Δύο (2) φορές με ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Ποιότητας και Καινοτομίας του Οργανισμού B.I.D.

Για όλους εμάς, τους εργαζόμενους στην ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Τιμητική Διάκριση είστε ΕΣΕΙΣ, οι 5.500.000 Πελάτες μας, οι οποίοι καθημερινά μας αναθέτετε όλες τις Τεχνικές Εργασίες σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την Εμπιστοσύνη σας. 

Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα