3.000 Έλληνες Αξιόπιστοι Νόμιμοι Τεχνικοί - 73 Ειδικότητες 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα από το 1992 - Φτάνουμε Αμέσως Πάντα και σας Φτιάχνουμε τα Πάντα - Για να γνωρίζετε ποιόν Τεχνικό Βάζετε στο Σπίτι και την Επιχείρησή σας

Επαγγελματικές Συσκευές

  Να Θυμάστε ... γιά Κάθε Τεχνική Περίπτωση ... 18 19 20 (Πανελλαδική Αστική Κλήση)

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Το Τμήμα Συσκευών της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, απαρτίζεται από Πιστοποιημένους και Πολυετούς Εμπειρίας τεχνικούς, Εξειδικευμένους στην Εγκατάσταση, Συντήρηση και Επισκευή Επαγγελματικών Συσκευών όλων των τύπων και εταιρειών.

Με Άριστη Τεχνογνωσία και Αξιοπιστία, Εντοπίζουν και Αποκαθιστούν τις βλάβες, τις αιτίες των βλαβών και κάθε είδους δυσλειτουργιών των Συσκευών, εξασφαλίζοντας την τήρηση των Προδιαγραφών Ασφαλείας, Πιστότητας κα Αξιοπιστίας, με στόχο την Ομαλή και Ασφαλή λειτουργία τους. 

Ενδεικτικές Εργασίες:

 • Ψυγεία

 • Κουζίνες

 • Πλυντήρια Ρούχων

 • Πλυντήρια Πιάτων

 • Στεγνωτήρια

 • Παγομηχανές

 

Από το 1983, η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, έχει Προσφέρει Άμεση, Οικονομική και Αξιόπιστη λύση σε πάνω από 350.000 Επαγγελματικές  Συσκευές.

 


 

 1. Επικοινωνήστε 24 ώρες, 365 ημέρες το χρόνο στο 18 19 20 (πανελλαδική αστική κλήση) και πείτε μας τι θέλετε να φτιάξετε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

 2. Εντός 20 λεπτών, ο κατάλληλος τεχνικός για την εργασία, θα επικοινωνήσει μαζί σας για το Ραντεβού και τον καθορισμό του Κόστους.

 3. Λόγω της πληθώρας και της ιδιαιτερότητας των τεχνικών εργασιών, όπου δεν έχει ορισθεί και αναρτηθεί το κόστος της εργασίας που θέλετε να πραγματοποιήσετε, οι τεχνικοί μας, κατόπιν επισκέψεως ή και τηλεφωνικά, θα σας ενημερώσουν αμέσως.

 4. Με χρήση Πιστωτικών και Χρεωστικών της Eurobank, ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Επιστροφή 24% στην αμοιβή των τεχνικών μας. Από το πρόγραμμα Επιστροφή εξαιρούνται τα προϊόντα και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

 


 

 √  Να Θυμάστε ότι ... η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

 1. Είναι η Πρώτη Συνεργατική Επιχείρηση, ο Μοναδικός Οργανισμός Αξιολόγησης των Τεχνικών και λειτουργεί 100% για την Προστασία των Καταναλωτών, από το 1992.

 2. Προσφέρει εργασία σε 3.000 Επιλεγμένους, Νόμιμους, Αξιόπιστους, Έλληνες Επαγγελματίες Τεχνικούς.

 3. Εξυπηρετεί 24 ώρες, όλες τις Επισκευές, τις Κατασκευές, Συντηρήσεις και Ανακαινίσεις.

 4. Έχει Τιμηθεί Δύο (2) φορές με ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Ποιότητας και Καινοτομίας του Οργανισμού B.I.D.

Για όλους εμάς, τους εργαζόμενους στην ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Τιμητική Διάκριση είστε ΕΣΕΙΣ, οι 5.500.000 Πελάτες μας, οι οποίοι καθημερινά μας αναθέτετε όλες τις Τεχνικές Εργασίες σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την Εμπιστοσύνη σας. 

 

 

 

 

Εξειδίκευση Αναζήτησης