3.000 Έλληνες Αξιόπιστοι Νόμιμοι Τεχνικοί - 73 Ειδικότητες 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα από το 1992 - Φτάνουμε Αμέσως Πάντα και σας Φτιάχνουμε τα Πάντα - Για να γνωρίζετε ποιόν Τεχνικό Βάζετε στο Σπίτι και την Επιχείρησή σας

Μονώσεις

  Να Θυμάστε ... γιά Κάθε Τεχνική Περίπτωση ... 18 19 20 (Πανελλαδική Αστική Κλήση)

Το Τμήμα Μονώσεων της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, απαρτίζεται από Έμπειρους και Αξιόπιστους Επαγγελματίες Τεχνικούς και αναλαμβάνει την Μόνωση του χώρου σας, προτείνοντάς σας την καταλληλότερη λύση για εξοικονόμηση ενέργειας και προστασίας των δομικών στοιχείων των κατασκευών από εξωτερικούς παράγοντες, όπως μονώσεις ταρατσών, πυλωτών και υπογείων, πισινών, κήπων και κεραμοσκεπών και μονώσεις βιομηχανικών χώρων.

Η Μόνωση, σε όλες τις μορφές της (υγρομόνωση, θερμομόνωση και ηχομόνωση) αναβαθμίζει την ποιότητα του κτιρίου και ταυτόχρονα συνδυάζει την άμεση λύση του προβλήματος, μακροχρόνια οφέλη και μείωση του λειτουργικού κόστους. Όποιο είδος και μορφή επιλέξετε, οι πιό Έμπειροι και Αξιόπιστοι Επαγγελματίες της Ελλάδος, σας ενημερώνουν από την αρχή για την ημερομηνία Παράδοσης του έργου και βεβαίως για το συνολικό κόστος της εργασίας, ΧΩΡΙΣ κρυφές και επιπλέον χρεώσεις και πάντα με την Εγγύηση της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

 

 

  1. Επικοινωνήστε 24 ώρες, 365 ημέρες το χρόνο στο 18 19 20 (πανελλαδική αστική κλήση) και πείτε μας τι θέλετε να φτιάξετε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

  2. Εντός 20 λεπτών, ο κατάλληλος τεχνικός για την εργασία, θα επικοινωνήσει μαζί σας για το Ραντεβού και τον καθορισμό του Κόστους.

  3. Λόγω της πληθώρας και της ιδιαιτερότητας των τεχνικών εργασιών, όπου δεν έχει ορισθεί και αναρτηθεί το κόστος της εργασίας που θέλετε να πραγματοποιήσετε, οι τεχνικοί μας, κατόπιν επισκέψεως ή και τηλεφωνικά, θα σας ενημερώσουν αμέσως.

  4. Με χρήση Πιστωτικών και Χρεωστικών της Eurobank, ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Επιστροφή 24% στην αμοιβή των τεχνικών μας. Από το πρόγραμμα Επιστροφή εξαιρούνται τα προϊόντα και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

 


 

 √  Να Θυμάστε ότι ... η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

  1. Είναι η Πρώτη Συνεργατική Επιχείρηση, ο Μοναδικός Οργανισμός Αξιολόγησης των Τεχνικών και λειτουργεί 100% για την Προστασία των Καταναλωτών, από το 1992.

  2. Προσφέρει εργασία σε 3.000 Επιλεγμένους, Νόμιμους, Αξιόπιστους, Έλληνες Επαγγελματίες Τεχνικούς.

  3. Εξυπηρετεί 24 ώρες, όλες τις Επισκευές, τις Κατασκευές, Συντηρήσεις και Ανακαινίσεις.

  4. Έχει Τιμηθεί Δύο (2) φορές με ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Ποιότητας και Καινοτομίας του Οργανισμού B.I.D.

Για όλους εμάς, τους εργαζόμενους στην ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Τιμητική Διάκριση είστε ΕΣΕΙΣ, οι 5.500.000 Πελάτες μας, οι οποίοι καθημερινά μας αναθέτετε όλες τις Τεχνικές Εργασίες σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την Εμπιστοσύνη σας. 

Εξειδίκευση Αναζήτησης
Ταξινόμηση ως:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα