3.000 Έλληνες Αξιόπιστοι Νόμιμοι Τεχνικοί - 73 Ειδικότητες 24 ώρες σε όλη την Ελλάδα από το 1992 - Φτάνουμε Αμέσως Πάντα και σας Φτιάχνουμε τα Πάντα - Για να γνωρίζετε ποιόν Τεχνικό Βάζετε στο Σπίτι και την Επιχείρησή σας

Ανακαινίσεις

  Να Θυμάστε ... γιά Κάθε Τεχνική Περίπτωση ... 18 19 20 (Πανελλαδική Αστική Κλήση)

 

 

Το Τμήμα Κατασκευών της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, αναλαμβάνει την Ανακαίνιση του χώρου σας (Ανακαίνιση Κουζίνας, Μπάνιου, Ηλεκτρολογικές και Υδραυλικές Εγκαταστάσεις, Ελαιοχρωματισμούς, Δάπεδα, Γυψοσανίδες, Χωρίσματα, Ντουλάπες, Πόρτες, Συστήματα Αλουμινίου και Εξωτερικής Θερμομόνωσης, πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης του Κτιρίου). Η Μελέτη, ο Σχεδιασμός και οι Απαιτούμενες Εργασίες, πραγματοποιούνται βάσει των δικών σας αναγκών και πάντα με στόχο την Απόλυτη Ικανοποίησή σας.

Οι πιο Έμπειροι και Αξιόπιστοι Επαγγελματίες της Ελλάδος, πραγματοποιούν όλες τις Απαραίτητες Εργασίες, ώστε να ζείτε στον Χώρο των Ονείρων σας, σε Λογικές και Απόλυτα Ανταγωνιστικές Τιμές, ενημερώνοντάς σας από την αρχή για την Ημερομηνία Παράδοσης του έργου και βεβαίως για το συνολικό κόστος της Ανακαίνισης, ΧΩΡΙΣ κρυφές και επιπλέον χρεώσεις.

Πραγματοποιούμε:

 • Τρισδιάστατο Σχεδιασμό του Χώρου.

 • Έκδοση των Απαιτούμενων Αδειών.

 • Έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού.

 • Τοποθετήσεις Ικριωμάτων.

 • Τοποθέτηση Κάδων για τα μπάζα και χωνιών κατάβασης.

 • Αποκομιδή μπαζών και σαθρών αντικειμένων.

 • Καθαρισμός του χώρου (Συνεργείο Καθαρισμού).

 


 

 1. Επικοινωνήστε 24 ώρες, 365 ημέρες το χρόνο στο 18 19 20 (πανελλαδική αστική κλήση) και πείτε μας τι θέλετε να φτιάξετε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

 2. Εντός 20 λεπτών, ο κατάλληλος τεχνικός για την εργασία, θα επικοινωνήσει μαζί σας για το Ραντεβού και τον καθορισμό του Κόστους.

 3. Λόγω της πληθώρας και της ιδιαιτερότητας των τεχνικών εργασιών, όπου δεν έχει ορισθεί και αναρτηθεί το κόστος της εργασίας που θέλετε να πραγματοποιήσετε, οι τεχνικοί μας, κατόπιν επισκέψεως ή και τηλεφωνικά, θα σας ενημερώσουν αμέσως.

 4. Με χρήση Πιστωτικών και Χρεωστικών της Eurobank, ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Επιστροφή 24% στην αμοιβή των τεχνικών μας. Από το πρόγραμμα Επιστροφή εξαιρούνται τα προϊόντα και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

 


 

√  Να Θυμάστε ότι ... η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

 1. Είναι η Πρώτη Συνεργατική Επιχείρηση, ο Μοναδικός Οργανισμός Αξιολόγησης των Τεχνικών και λειτουργεί 100% για την Προστασία των Καταναλωτών, από το 1992.

 2. Προσφέρει εργασία σε 3.000 Επιλεγμένους, Νόμιμους, Αξιόπιστους, Έλληνες Επαγγελματίες Τεχνικούς.

 3. Εξυπηρετεί 24 ώρες, όλες τις Επισκευές, τις Κατασκευές, Συντηρήσεις και Ανακαινίσεις.

 4. Έχει Τιμηθεί Δύο (2) φορές με ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Ποιότητας και Καινοτομίας του Οργανισμού B.I.D.

Για όλους εμάς, τους εργαζόμενους στην ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Τιμητική Διάκριση είστε ΕΣΕΙΣ, οι 5.500.000 Πελάτες μας, οι οποίοι καθημερινά μας αναθέτετε όλες τις Τεχνικές Εργασίες σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την Εμπιστοσύνη σας. 

 
Εξειδίκευση Αναζήτησης